2012. február 11., szombat

Közös varrás 5. blokk



Hát ezt nem gondoltam volna! Egyszer már neki álltam ennek a blokknak, de összekevertem a szélforgó hajtogatásának irányát. Hiába, csak gyorsan ránéztem a kiirt feladatra és azt gondoltam ez egyszerű. Az is, de nem mindegy, hogy a szélforgót háromszögbe, vagy négyszögbe hajtsuk először. Hát én négyszögből hajtottam a háromszöget, ezért nem jött ki a minta. És hát ilyenkor mit lehet tenni? Bontani! Na, de sírós gyerek mellett? Milyen jó, hogy van egy Zsófi lányom. Zsófi segítesz? Ő pedig készségesen kibontotta, vasalta. Majd este míg apa játszott a legkisebbel anya egy pillanat alatt összerakta, hála a sok e-mailes jó tanácsnak. Ezúton is köszönöm a varrós társaimnak a sok magyarázatot amit egy-egy munkához fűznek. 
Most már csak az a kelta! Az okoz fejtörést!

"teljes alázatossággal, szelídséggel és türelemmel; viseljétek el egymást szeretettel, igyekezzetek megtartani a Lélek egységét a békesség kötelékével." (Ef. 4,2-3)

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon jó lett a blokk,ma én is elkészítem(remélem).
A Zsófival úgy fogsz járni mint én a Dorinával sok klassz dolgot készítetek majd együtt. Tudom ajánlani a házikos kulcstartót....
Kellemes napot kívánok!
Rózsa

Ábrahámné Éva írta...

Nagyon szépek a blokkjaid ,
Én csak most tévedtem ide a blogra ,nagyon tetszenek az idézetek!

Orsi írta...

Köszönöm Éva! Nagyon igyekszem odafigyelni a lelki és a kreatív dolgokra!

Orsi írta...

Legyen igazad! Áldjon az Úr benneteket!